martes, 11 de abril de 2017

CRESPELLS

DESPRÉS DE POSAR-NOS EL DAVANTALL I DE RENTAR-NOS LES MANS, HEM VIST UN VIDEO D'UNA CUINERA FENT CRESPELLS I HEM ESTAT MOLT ATENTS PER SABER QUÈ UTILITZAVA.

DESPRÉS HEM FET UNA XERRADA DE TOT EL QUE NECESSITARÍEM, I HO HEM PREPARAT TOT:

OLI, FARINA, SUCRE, OUS, RATLLADURA DE LLIMONA, SUC DE TARONJA I MANTEGA DE PORC.

TOT BEN MESURAT I SEGUINT SA RECEPTA, HEM ANAT MESCLANT-HO TOT I DESPRÉS HEM ANAT FENT ELS CRESPELLS UTILITZANT ELS APRIMADORS I ELS MOTLLOS.

I DESPRÉS... AL FORN!!

HAN ESTAT BONS?






6 comentarios:

  1. Ivan se lo pasó genial, cuando me preguntó que porqué no los iba a probar, le dije que por la manteca de cerdo, que él ya sabía que yo no como animales, y me contestó que la manteca era lo que sudaba, que no lo mataban, jaja, no le saqué de su error....

    ResponderEliminar
  2. Muy ricos!!!!!! Erik dice que no me preocupe que en éstas vacaciones me enseñará como se hacen jejeje

    ResponderEliminar
  3. Bernat a salido encantado tanto que le ayuden dicho a la abuela que lo harán un día de estos

    ResponderEliminar
  4. Maena, cuando me dijeron que no sabían qué era, les dije que era la grasa del cerdo. La conclusión que sacó Iván al respecto no la sabía...! Jajaja! Parece coherente su idea! Jeje

    ResponderEliminar
  5. Los hemos tenido que hacer en casa!!!!

    ResponderEliminar